JSM

KSY kohosi liiganousijan paikalle

Viikonvaihteessa Kuopiossa pelattiin neljän ottelun verran joukkueshakin SM-kisojen 1. divisioonaa KSY:n ja JoeSK:n pelatessa ottelut Lahden Shakkia ja Käpylän Shakkikerhoa vastaan.

Lauantain peleissä KSY otti selvänumeroisen voiton Lahdesta seuraavin tuloksin:

KSY lahs

Vahvalla joukkueella pelannut JoeSK puolestaan hävisi niukasti 2-3 Käpylälle, joka oli saanut liki pitäen ihannekokoonpanonsa reissun päälle.

Sunnuntaina varamiehinen KSY lähti haastajana KäpSK:a vastaan, mutta onnistui saamaan yllätysvoiton:

KäpSK - KSY

Viikonloppu oli riemastuttava osoitus siitä, että KSY:n uusi pelaajasukupolvi alkaa olla kypsä ottamaan vastuuta edustusjoukkueessa asti. Gurevicius, Järvelin, Mylläri ja Viitaniemi pelasivat kypsää shakki niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Tällä kertaa voiton pääsi kuitenkin ratkaisemaan KSY:n ”super sub” Kari Jauhiainen, joka tyylitteli kimurantin lähetti vs. ratsu loppupelin voitoksi muiden pelien jo ratkettua.

Kun samaan aikaan toisaalla Gambiitti pelasi tasan EtVas 2:n kanssa, KSY nousi yksin sarjakärkeen maksimituloksella:sarjataulukko 1 div 2019

Sarjassa on jäljellä vielä kevätkauden kolme kierrosta, jossa KSY:llä asettuu vastaan kolme kovaa: Gambiitti, JoeSK ja JyS 2.

Veljmies -patsasta ei tarvitse siis vielä suojata mellakka-aidoilla nousujuhlien vuoksi, mutta sarjapaikka ykkösessä on jo näillä tuloksilla varmistunut ensi kaudellekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s