Uutinen

Vuosikokouksessa muutoksia hallitukseen – KSY kiittää Markku Kinnusta 40-vuotisesta vastuun kantamisesta!

KSY:n vuosikokouksessa 20.1.2020 koettiin historiallinen hetki, kun 40 vuotta KSY:n rahastonhoitajana toiminut Markku Kinnunen jättäytyi sovitusti syrjään hyvin hoidetusta tehtävästään. Markun pyyteetön työpanos seuran toiminnan mahdollistamiseksi on ollut korvaamattoman tärkeä. Matkan varrella on eletty myös rahaliikenteenkin kannalta vilkkaita liigavuosia, käyty konkurssin partaalla ja noustu toiminnallisesti jälleen Suomen virkeimpien shakkiseurojen joukkoon.

On hyvin mahdollista, että Markun pestin pituus on shakkiseurojen rahastonhoitajien marathon-taulukossa Suomen ennätys. Vertailukohtia sille on vaikea löytää ylipäätään miltään elämänalueilta. Kekkonenkin toimi presidenttinä vain neljännesvuosisadan. Lähin vertailukohta on Mooses, joka Vanhan testamentin kerronan mukaan kulki israelilaisten kanssa 40 vuotta erämaassa. Moosekselta tosin jäi reissu kesken.

Tällaisen työpanoksen merkitystä seuratoiminnalle on vaikea mitata tai sen arvoa sanoittaa. Symbolisena kiitollisuuden eleenä KSY muisti Markku ”Mooses” Kinnusta hopeisella shakin ansiomerkillä, jonka Shakkihistoriallisen seuran ansiomerkkitoimikunta myönsi Markulle poikkeuksellisesti suoraan ilman alemman asteen merkin myöntämistä ensin. Markun eläköitymistä juhlistettiin myös kakkukahvein.

markun kakku

Vuosikokous nimitti KSY:n hallitukseksi vuodelle 2020 seuraavat henkilöt:

  • puheenjohtaja: Olli Viitaniemi
  • sihteeri: Jarmo Hartikainen
  • rahastonhoitaja: Patrik Järvelin (uusi)
  • varapuheenjohtaja: Keijo Haataja
  • kalustonhoitaja: Isto Yrjönen (uusi)

Näin ollen Markun ohella myös toinen pitkäaikainen hallituksen jäsen, Kauko Karhunen, siirtyi syrjään tehtävästään. Kauko on toiminut useita vuosia ainakin KSY:n kalustonhoitajan ja sihteerin tehtävissä sekä palvellut käytännön seuratoimintaa ”avainhenkilönä”, joka on ollut monet vuodet joka maanantai ensimmäisenä avaamassa ja viimeisenä sulkemassa kerhohuoneen ovea. Lämmin kiitos myös Kaukolle vastuunkantamisesta!

Muilta osin kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä käytiin hyvää ja rakentavaa keskustelua seuran toiminnan kehittämisestä erityisesti kilpaturnausten järjestämisen osalta.

Jäsen- ja turnausmaksuihin ei tullut muutoksia vuoteen 2019 nähden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s