KSY:n koronaohjeistus

KSY kokoontuu kesäkaudella kerhotiloissa maanantaisin klo 18-n.21. Korona-tilanteen vuoksi noudatamme kuitenkin seuraavaa ohjeistusta, joka on pääpiirteittäin sama, kuin kesäkuun alussa annettu. Koska hallitus purki yli 70-vuotiaita koskevat erityisohjeet, myös KSY:n kerhoiltoihin on jälleen myös varttunein nuoriso lämpimästi tervetullut seuraavaa ohjeistusta noudattaen:

  1. Jos sinulla on yhtään mitään flunssaoireita, älä tule kerholle.
  2. Mikäli olet alle kahden viikon sisällä ollut koronalle altistuneessa ympäristössä, älä tule kerholle.
  3. Saapuessasi kerholle, pese kädet huolella ulko-oven viereissä käsienpesupisteessä. Myös pelien välillä vastustajan vaihtuessa käsien pesu on suositeltavaa toimintaa.
  4. Pyrimme asettumaan kerhotilaan mahdollisuuksien mukaan väljästi.
  5. Pelatessa omien kasvojen koskettelua tulee välttää.

Lisäksi on syytä tiedostaa seuraavat asiat.

Shakkia pelatessa vastustajaan nähden ollaan pitkiä aikoja kasvotusten samoja nappuloita kosketellen, joten mikäli vastustaja sattuisi olemaan kaikesta varovaisuudesta huolimatta taudinkantaja, tartuntariski on ilmeinen.

Jokainen osallistuu kerhoiltoihin omalla vastuullaan.

Tarkkeilemme kuitenkin tilannetta ja viranomaisten suosituksia jatkuvasti, ja mikäli Kuopiossa tautitilanne alkaa pahentua, kerhoiltoja ei toteuteta. Kannattaa siis ennen kerholle saapumista tarkistaa kotisivuilta, että kerhoilta on varmasti toteutumassa!

Mikäli et pääse osallistumaan kerhoiltoihin livenä, lichessissä joukkuessa Pohjoisen pojat on tarjolla turnauksia useille arki-illoille, jotka palvelevat jatkossakin KSY:n nettikerhoiltoina: https://lichess.org/team/pohjoisen-pojat